Exposities

Daarnaast faciliteert de stichting ook de mogelijkheid om kunstexposities in te richten. Vooral in de zomermaanden worden deze verschillende exposities zeer goed bezocht, met regionale en landelijke exposanten..
De Stichting Vrienden van de Dorpskerk zoekt daarom exposanten die bij voorkeur van maandag tot en met zaterdag één week willen exposeren. Een langere periode of een ander aantal dagen is in overleg bespreekbaar.
Voor een vaste huurprijs per week biedt de stichting deze expositieruimte aan, voorzien van gebruik van een keuken en toilet. Voor het exposeren van schilderijen is er een railsysteem van het merk Stas met een lengte van ca. 12 meter – verdeeld over drie wanden in het interieur – en voorzien van 20 verlichtingsarmaturen met ledverlichting door middel van een professioneel ophangsysteem. Daarnaast is er een halfronde wand met ruimte voor veertien werken, ook met uitlichting van de kunstwerken. Voor de opstelling van beeldhouwwerken is er ook voldoende ruimte.
Onder het kopje Foto’s kunt u een indruk krijgen van ons vernieuwde interieur.

Mocht u belangstelling hebben om van onze expositieruimte gebruik te maken dan vernemen wij dat graag. Vanwege de belangstelling is het aan te raden vroegtijdig te reserveren, aangezien de expositieperiode slechts in de zomermaanden (met de meeste toeristen) plaatsvindt.
U kunt contact opnemen met de heer G.A. Terpstra: e-mailadres wcirculation@gmail.com of telefonisch 06 41523555. In onderling overleg kunnen wij dan bekijken welke week /dagen het beste uitkomen of nog beschikbaar zijn.
Mocht u nog andere informatie willen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen voor verdere inlichtingen.