Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Anne von Drehle – schilderijen

Anne schildert voornamelijk met het paletmes, schilderen met de kwast of penseel vindt zij te voorspelbaar. Anne houdt namelijk van de verrassende effecten, die het paletmes haar tijdens het schilderen biedt. Het thema van de schilderijen zijn vrouwen. Vrolijke dames, die elkaar opzoeken of ontmoeten tijdens wandelingen,  theaterbezoek of  bij...

Zomeravondconcert Yentl Flavour

Dorpskerk

De sfeer van het trio Yentl Flavour is yentl (Jiddisch voor vriendelijk, blij). Het repertoire kent vele “flavours”, zoals Jiddisch, Klezmer, pittige Ierse muziek, klassieke titels, Folk en eigen werk.

Annelies Wolbrink & Jolanda Arntz – beelden, schilderijen

Annelies maakt beelden volgens geheel eigen stijl en gemengde technieken. Zo geeft ze vorm aan ideeën die haar pad kruisen of haar te binnen schieten. Jolanda werkt met acryl op doek , hout en steen.  Ook maakt ze werk van stukjes papier uit tijdschriften. Paper-art !   

Zomermiddagconcert

Dorpskerk

Wilbert Berendsen, orgel en Irma ten Brinke, orgel, piano, zang

Henk Stemerdink – schilderijen

Henk Stemerdink (Drempt). Henk houdt van het landschap en haar wisselingen in seizoenen. Hij is gefascineerd door het constant veranderende licht en de invloed die dit heeft op de kleuren en vormen. Op horizontale en verticale panelen legt hij dit schilderend vast in sfeervolle doorkijkjes, in vergezichten en in abstracte,...

Zomeravondconcert Trio Peter Beets

Dorpskerk

Van Tokio tot New York . Met zijn virtuoze optredens, innovatieve albums en voorstellingen waarbij hij jazz op een smakelijke manier mixt met klassieke muziek, heeft pianist Peter Beets wereldwijd een grote schare trouwe fans aan zich weten te binden.